Αιδιοπλαστική

Οι περισσότερες γυναίκες ασθενείς θεωρούν οτι τα μεγενθυμένα χείλη του αιδοίου πέρα από τα λειτουργικά προβλήματα που προκαλούν στην σεξουαλική επαφή είναι και αντιαισθητικά. Προβλήματα αντιμετωπίζουν τα άτομα που έχουν αθλητική δραστηριότητα επίσης προκαλείται δυσφορία  από στενά ρούχα, εσώρουχα και μαγιό.
Η πλειοψηφία των γυναικών με υπερτροφικά χείλη τού αιδοίου, έχει γεννηθεί έτσι. Πρόκειται δηλαδή για συγγενή ιδιαιτερότητα, άσχετα αν συνήθως γίνεται αντιληπτό στην εφηβεία. Σε άλλες γυναίκες το πρόβλημα επιτείνεται μετά την εγκυμοσύνη. Όποια και αν είναι η αιτιολογία, χειρουργική μείωση τού μεγέθους των χειλέων με πλαστική αποκατάσταση είναι η λύση στο πρόβλημα.
Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία μόνο ή με τοπική αναισθησία και μέθη. Ο χειρουργικός χρόνος είναι περίπου 2 ώρες. Η ασθενής μεταβαίνει στο σπίτι την ίδια μέρα. Σχολαστική τοπική υγιεινή και πιθανή χορήγηση αντιβιοτικών για μερικές μέρες απαιτείται. Αποχή από άσκηση και έντονη δραστηριότητα συνιστάται για 3 εβδομάδες. Ο δείκτης ικανοποίησης των ασθενών είναι πολύ υψηλός με την επέμβαση.

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet