Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μεταμόσχευση Μαλλιών

Aπό τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άντρες σήμερα αποτελεί η απώλεια μαλλιών. Από την ηλικία των 40 ετών, ένας στους δύο υφίσταται κάποιου βαθμού τριχόπτωση. Τέσσερις στους πέντε άνδρες μετά τα 60 έχουν μερικώς φαλάκρα και δύο στις πέντε γυναίκες εμφανίζουν αραίωση των μαλλιών τους.

Ο ιατρικός όρος της τριχόπτωσης (ανδρογενής αλωπεκία), συνήθως οφείλεται σε κληρονομική προδιάθεση και πρόκειται για τη σταδιακή μεταβολή των μαλλιών, από μια υγιή κατάσταση σε μια λέπτυνση και ατονία των τριχών. Συνήθως ξεκινάει από τη μπροστινή γραμμή του μετώπου (hair lines) και το επάνω μέρος του κεφαλιού, ενώ οι πλαϊνές περιοχές παρουσιάζονται πιο πυκνές. Το αίτιο είναι καθαρά γενετικό και το γονίδιο που ελέγχει την κληρονομική τριχόπτωση δρα όταν το επίπεδο των ανδρογόνων ανεβαίνει. Έτσι εξηγείται γιατί τα αρχικά της στάδια, τα έχουμε ήδη από την εφηβεία. Άλλοι παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στην τριχόπτωση είναι: άγχος, κακή διατροφή, κάποια βακτήρια στο τριχωτό της κεφαλής, ορμονικές διαταραχές, καθώς και η γενετικού τύπου αλωπεκία η οποία επηρεάζει τόσο άντρες, όσο και γυναίκες.

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ τεκμηριωμένη μέθοδος, η οποία αντιμετωπίζει την αλωπεκία με επιτυχία και ασφάλεια.

Άνδρες και γυναίκες, κάθε χρόνο εμπιστεύονται τους ειδικούς για να βελτιώσουν την εικόνα τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Η πιο εξελιγμένη και σύγχρονη χειρουργική μέθοδος που εφαρμόζεται στο κέντρο Plasis Aesthetic.Plastic.Surgery, είναι τόσο η κλασική τεχνική με strip όσο και η F.U.E. Συχνά μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσουμε και τις δυο τεχνικές στο προσωπικό χειρουργικό πλάνο σας. Επίσης μια ακόμα νεότερη τεχνική με τα ίδια αποτελέσματα του strip, αλλά με μικρότερη τομή (πολλαπλά μικρά strip) μας απαλλάσσουν από τη μεγάλη τομή των strip. Η δότρια περιοχή είναι αυτή που μας δίνει τα τριχοθυλάκια, ενώ η δέκτρια είναι η πάσχουσα περιοχή. Στη δότρια περιοχή δεν παραμένει κάποιο κενό, διότι το τριχωτό που έχει παραμείνει, συμπλησιάζεται και ουσιαστικά παραμένει μια λεπτή γραμμή. Στη δέκτρια περιοχή παράγεται καινούρια τρίχα από τις ρίζες των τριχών, τα τριχοθυλάκια, ακριβώς όπως θα παραγόταν στην δότρια περιοχή. Αυτό που γίνεται, είναι ότι οι ρίζες αλλάζουν θέση και μεταφέρονται από το πίσω μέρος του τριχωτού εκεί όπου υπάρχει το έλλειμμα. Τα μαλλιά στη νέα τους θέση μεγαλώνουν όπως θα μεγάλωναν και θα συμπεριφερόντουσαν στην περιοχή απ' όπου τα πήραμε. . Εκεί διατηρούν τις ιδιότητες της περιοχής από όπου τα πήραμε και έτσι θα μείνουν για πάντα.

Η επέμβαση δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και μέθη. Μπορούμε να τα βάψουμε, να τα κουρέψουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα νέα μαλλιά βγαίνουν μετά από 3 μήνες και το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται περίπου σε 6 - 8 μήνες. Όλο και περισσότεροι άνδρες χαρίζουν στον εαυτό τους ένα νεότερο κεφάλι.

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet