Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

 

 

 

Η βλεφαροπλαστική αποτελεί μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις στην αισθητική του προσώπου και συμβάλλει στην βελτίωση της εμφάνισης των άνω και κάτω βλεφάρων. Τα μάτια είναι ο καθρέπτης του προσώπου, οπότε μια επέμβαση στα βλέφαρα ανανεώνει όλη την εικόνα.

 

Είναι γνωστό ότι η επιδερμίδα γύρω από τα βλέφαρα είναι πολύ λεπτή και ευαίσθητη για αυτό και άλλωστε και με την πάροδο του χρόνου εμφανίζονται συμπτώματα που επιβαρύνουν την περιοχή, όπως χαλάρωση του οφθαλμικού μυός και προβολή του περικογχικού λίπους. Αυτά συνήθως έχουν σαν αποτέλεσμα την χαλάρωση, τις σακούλες, καθώς και τις ρυτίδες στην περιοφθάλμια περιοχή. Το σχήμα των ματιών επηρεάζεται από τα χαλαρωμένα βλέφαρα με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειάζεται να συνδυαστεί καθοπλαστική ή καθοπηξία με την επέμβαση. Άλλες φορές  το βάρος της υπερόφρυας χώρας καθιστά αναγκαία μαζί με την βλεφαροπλαστική και την ανόρθωση οφρύων

 

Η βλεφαροπλαστική των άνω ή κάτω βλεφάρων είναι μια από τις πιο δημοφιλής επεμβάσεις ενάντια στην γήρανση που ζητείται από γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας και συχνά πραγματοποιείται σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις όπως το FACELIFT ή το BROWLIFT για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα νεανικό αποτέλεσμα.

 

Ένα ράμμα τοποθετείται ενδοδερμικά στο άνω και κάτω βλέφαρο, το οποίο αφαιρείται την 4η με 5η μετεγχειρητική ημέρα. Με την τεχνική Plasma Blade, τόσο το πρήξιμο, όσο και οι μελανιές είναι ελάχιστες. Με το Plasma νυστέρι, που ενώ κόβει, καυτηριάζει ταυτόχρονα, μειώνοντας αισθητά την ιστική αντίδραση και κατά συνέπεια την μετεγχειρητική ανάρρωση. Ήδη σε 3ημέρες η εικόνα είναι πολύ καλύτερη, έχοντας απαλλάξει το πρόσωπο σας από την κουρασμένη εικόνα.

 

 

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet