ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ - ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

 

 

Η δύναμη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την Αισθητική Ιατρική μας προσφέρουν ουσιαστικές Θεραπείες Ομορφιάς Αντιγήρανσης με γρήγορο, ανώδυνο και φυσικό αποτέλεσμα.

 

Botox, Fillers (Restylane Juvederm), Needling, Mesotherapy, Peels, Laser-Skin Tightening, Laser Resurfacing, Fraxel, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας για την επίτευξη του ΘΑΥΜΑΤΟΣ. Ένα αψεγάδιαστο φωτεινό λαμπερό πρόσωπο, που είναι το όνειρο κάθε γυναίκας. Οι άνδρες έχουν συγκεκριμένα προβλήματα που λύνουν με τις μη επεμβατικές θεραπείες όπως (ρυτίδες, χαλάρωση, ουλές ακμής, κ.λπ. ). Έχοντας διαφορετική προσέγγιση στην υγιή εικόνα του προσώπου τους.

 

Η Αντιγήρανση   είναι μια διαδικασία που συνδυάζει διαφορετικές θεραπείες για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

 

Στο κέντρο “Plasis” Aesthetic Plastic Surgery το εξειδικευμένο  προσωπικό υπό την επίβλεψη της Πλαστικού Χειρούργου Dr. Τζαμαντάκη Έλενας   και με Advanced Technology Device, στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, δίνουμε οριστικές λύσεις από τη μια στα υπάρχοντα προβλήματα (ουλές, μετατραυματικές, μεταεγκαυματικές, ουλές ακμής , πανάδες, μέλασμα, κηλίδες, ευρυαγγείες κ.λπ.) και από την άλλη ακολουθούνται εξειδικευμένα προσωπικά πρωτόκολλα Αντιγήρανσης.

 

Η αποτελεσματικότητα αυτών των θεραπειών, είναι το βασικό όπλο της εξειδικευμένης Κλινικής μας κατατάσσουν Leader στην Ελληνική Επικράτεια . Κανένας δεν είναι όμοιος με τον άλλο για αυτό και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα διαφέρουν.

 

Ο Στόχος είναι πάντα η αποκατάσταση μιας Υγιούς – Νεανικής Φυσικής Όψης, χωρίς αλλοιώσεις ή ΠΑΡΑΜΟΡΦΏΣΕΙΣ

 

Τόσο οι επεμβατικέ ς θεραπείες, όσο και οι μη επεμβατικές θεραπείες που πραγματοποιούνται στο κέντρο “Plasis” από την πλαστικό Χειρούργο Dr. Τζαμαντάκη Έλενα και το εξειδικευμένο team προσφέρουν αυτό ακριβώς, ένα Υγιές, Φρέσκο, Νεανικό πρόσωπο με φυσικό αποτέλεσμα.  

 

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet