Βραχιονοπλαστική

 Η απότομες αυξομειώσεις βάρους, αλλά κυρίως η ηλικία  είναι η αιτία της χαλάρωσης της εσωτερικής επιφάνειας των βραχιόνων και των ώμων, σε σημείο παραμόρφωσης ή ασυμμετρίας , αλλάζοντας την σωστή γραμμή. Είναι πολλές οι γυναίκες που αποφεύγουν να φορούν καλοκαιρινά ρούχα που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους , γιατί δεν νοιώθουν καθόλου άνετα εξαιτίας αυτού του προβλήματος.

 

Επίσης το ίδιο πρόβλημα και για τους ίδιους λόγους αντιμετωπίζουν και οι άντρες. Η αποκατάσταση της χαλάρωσης των βραχιόνων αντιμετωπίζεται με χειρουργική αφαίρεση δέρματος ακριβώς μέσα στις μασχαλιαίες χώρες με σχήμα τομής ένα “V” που δεν γίνεται εύκολα ορατή με το κλείσιμο του βραχίονα. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου η τομή γίνεται μια μικρή ουλή που μοιάζει με μια από τις πτυχές της περιοχής.  Πολλές φορές γίνεται συνδυασμός και λιποαναρρόφησης της εξωτερικής περιοχής του βραχίονα όταν υπάρχει συγκέντρωση δυστροφικού λίπους που ολοκληρώνεται με την αφαίρεση του δέρματος που έχει χαλαρώσει.

 Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και δεν είναι απαραίτητη η παραμονή στην κλινική. Τις πρώτες μέρες χρησιμοποιείται περίδεση και απαιτείται προσοχή στις κινήσεις και σήκωμα βάρους για 7-10 ημέρες.

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet