Ανόρθωση Μηρών - Γλουτών

H πτώση των γλουτών καθώς και η λιποδυστροφία των μηρών είναι δυσμορφίες που σε μεγάλο αριθμό ασθενών συνυπάρχουν και συχνά οι επεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.


Και οι δύο οφείλονται στην υπερβολική εναπόθεση λίπους ή στην υπερβολική χαλάρωση του δέρματος στην έσω επιφάνεια τους. Η ηλικία, η παχυσαρκία, και η απώλεια βάρους είναι οι βασικοί προδιαθεσικοί παράγοντες δημιουργίας αυτής της δυσμορφίας. Πολλές φορές συνυπάρχει και χαλάρωση των υποκείμενων μυών η οποία πρέπει επίσης να διορθωθεί. Οι μηρογλουτιαίες λιποδυστροφίες δυστυχώς δεν επανορθώνονται με τα κλασσικά μέσα  θεραπείας όπως η δίαιτα, η άσκηση, ή το massage. Η χειρουργική επέμβαση και το λίφτινγκ μηρών και γλουτών είναι ή μόνη διαδικασία που μπορεί να πραγματικά να δώσει το αισθητικό αποτέλεσμα που αναζητά ο ασθενής.

Οι τομές για να μην είναι εμφανείς, γίνονται στις φυσιολογικές πτυχές του δέρματος όπως είναι η  γλουτιαία πτυχή ή μέσα στο εσώρουχο για την ανόρθωση γλουτών καθώς και στην μηροβουβωνική πτυχή για τους μηρούς.
Μετά την επέμβαση η ασθενής φοράει έναν ελαστικό κορσέ για 20 περίπου ημέρες ενώ τα αποτελέσματα της νέας εμφάνισης είναι άμεσα ορατά!

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet