Παρεχόμενες Υπηρεσίες
Στο Plasis Aesthetic Plastic Surgery το εξειδικευμένο Ιατρικό προσωπικό μας έχει στόχο να σας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άριστη μετεγχειρητική φροντίδα και παρακολούθηση.

Με τη συνεχή ενημέρωση των ιατρικών εξελίξεων σε παγκόσμια επίπεδα , εφαρμόζουμε την σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση στους ασθενείς μας.

Αισθητική Πλαστική Χειρουργική

Στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική περιλαμβάνονται επεμβάσεις , που στόχο έχουν την βελτίωση της εμφάνισης ή την διόρθωση χαρακτηριστικών του ασθενή και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής του.

Η Αισθητική Χειρουργική ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ατόμων που είναι ευαισθητοποιημένα στην ομορφιά , στη νεότητα και εκείνων που ακολουθούν φυσικά πρότυπα υγιούς όψης και γενικότερα καλής σωματικής κατάστασης.

Υποψήφιοι στην αισθητική χειρουργική επέμβαση είναι όσοι έχουν αναγνωρίσει συγκεκριμένο πρόβλημα στο σώμα τους και έχουν ισχυρή θέληση να υποστούν τη διαδικασία του χειρουργείου.Το αποτέλεσμα πάντα τους ανταμείβει.

Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική

Οι επεμβάσεις Επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής πραγματοποιούνται για τη διόρθωση ανωμαλιών οι οποίες έχουν προκύψει είτε ως εκ γεννηθείς ανωμαλίες και ανωμαλίες ανάπτυξης , είτε απότοκες τραύματος , εγκαύματος , όγκων , μόλυνσης ή διαφόρων ασθενειών που μπορούν να προκαλέσουν δυσμορφίες.

Στόχος της Επανορθωτικής Χειρουργικής είναι η αποκατάσταση τόσο από λειτουργικής όσο και από αισθητικής άποψης της περιοχής.

Στο Plasis Aesthetic Plastic Surgery επεμβαίνουμε κυρίως για αποκατάσταση ογκολογικών ελλειμμάτων (όγκων κεφαλής-τραχήλου , αφαίρεση δερματικών καρκίνων , μελάνωμα , αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή). Επίσης αποκατάσταση για μετεγκαυματικές ουλές , αποκατάσταση ελλειμμάτων από ατυχήματα , π.χ. κνήμη , συγγενείς ανωμαλίες , π.χ. ανισομαστία , αφεστώτα ώτα , σωληνωτοί μαστοί , κ.λ.π.

Γενική Χειρουργική

Στο Plasis Aesthetic Plastic Surgery αντιμετωπίζουμε συνήθεις παθήσεις χειρουργικής όπως χολοκυστεκτομές , βουβωνοκήλες , παθήσεις εντέρου , κ.λ.π.

Επεμβαίνουμε λαπαροσκοπικά στην νοσογόνο παχυσαρκία. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της Βαριατρικής Χειρουργικής και έχοντας συνεργάτες διατροφολόγους και ψυχολόγους στόχος μας είναι όχι μόνο το χάσιμο κιλών αλλά και η ουσιαστική διατήρηση του βάρους στο χρόνο.

Επίσης στο χώρο μας λειτουργεί εξειδικευμένο ιατρείο μαστού για την πρόληψη έγκαιρη διάγνωση και χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού (καρκίνος , οινοαδενώματα , κ.λ.π).

Το Plasis Aesthetic Plastic Surgery λειτουργεί με βάση τις Ευρωπαϊκές κατευθυντήριες για τη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού και παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς ερευνητικές εξελίξεις.

Η συνεργασία μας με εξειδικευμένη ομάδα Ογκολόγων , Ακτινοδιαγνωστών , Πλαστικών χειρουργών , Ψυχολόγων είναι συνεχής και απαραίτητη για την επίτευξη της ολιστικής θεραπείας της νόσου.

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet