Λιποαναρρόφηση για άνδρες

lipoanarantres1Το ιδανικό αρσενικό πρότυπο εκπροσωπείται από ευρύς ώμους και στήθος, με στενά ισχία και επίπεδη κοιλιά.Με τα χρόνια, όμως, ακόμα και στους άνδρες αναπτύσσεται μια τάση να συσσωρεύεται λίπος σε ορισμένες περιοχές του σώματος, ειδικότερα στην κοιλιακή χώρα ,τη μέση, τον λαιμό και το πηγούνι.

Στις περιπτώσεις που παρατηρείται συσώρευση λίπους, ανθεκτικό στην «άσκηση», μπορείτε να προσφύγετε στη λιποαναρρόφηση, η οποία δίνει συνήθως πολύ καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με το γυναικείο σώμα.

Είναι γεγονός ότι το ανδρικό δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του και παραμένει πιό σφρυγιλό σε σχέση με το γυναικείο.

Λιποαναρρόφηση ή Λιπογλυπτική είναι η πλαστική χειρουργική επέμβαση που μπορεί να αφαιρέσει, χωρίς εμφανής ουλές στο δέρμα, το υπερβολικό λίπος «σε τοπικές περιοχές του σώματος», με μεγαλύτερο όφελος όταν το λίπος βρίσκεται στην κοιλιακή χώρα , στους γοφούς και στο πηγούνι.Η κύρια αξία της επέμβασης και των νέων τεχνικών της λιπογλυπτικής, είναι οτι αναδιαμόρφωνεται ο λιπώδης ιστός, χωρίς τα μειονεκτήματα των παραδοσιακών τεχνικών με άριστα και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα . Με την αύξηση του βάρους παρατηρείται αύξηση του όγκου των κυττάρων χωρίς όμως να αυξάνεται και ο αριθμός τους.

Η λιποαναρρόφηση αφαιρεί μόνιμα τα λιποκύτταρα (κύτταρα του λίπους), και βελτιώνει το σχήμα του σώματος. Η αύξηση του βάρους μετά από τη χειρουργική επέμβαση θα δώσει μια «διεύρυνση» των υπολειπώμενων κύτταρων, αλλά δεν θα συσσώρευθεί τοπικό πάχος όπως πριν από την λιποαναρρόφηση, αλλάζωντας το σχήμα του σώματος

Παρά μερικές ειδήσεις, ότι η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι επικύνδυνη, αν ασκείται από έμπειρους και εξιδεικευμένους Πλαστικούς Χειρουργούς σε ιατρικές εγκαταστάσεις που είναι εξοπλισμένες με τα ανάλογα τεχνικά μέσα, παραμένει μία από τις ασφαλέστερες χειρουργικές επεμβάσεις, με πολύ χαμηλό ποσοστό επιπλοκών.

Γιά να προγραματίσετε την Χειρουργική σας έπεμβαση και να αναλύσουμε τις όποιες απορίες σας, καλέσετε μας στο 210 8940930

Ενδειξη για Λιποαναρρόφηση στον Άνδρα

lipoanarantres2Ο Πλαστικός Χειρουργός θα συστήσει την λιποαναρρόφηση ή λιπογλυπτική, έαν υπάρχουν.

  • Περιομφάλιο λίπος
  • Περίσια στούς γοφούς
  • διπλοσάγονο ή πηγούνι
  • "Καμπούρα Buffalo» (συσσώρευση λίπους στον αυχένα)
  • λίπος που έχει συγκεντρωθεί στις λεγόμενες ζώνες "συγγενείς", που δεν ανταποκρίνονται σε δίαιτα, ασκήσεις, και τις παραδοσιακές μεθόδους για απώλειας βάρους.

Εάν η συσσώρευση του λίπους συνοδεύεται από χαλάρωση, εκσεσημασμένη χαλάρωση του δέρματος ( κρεμάμενη κοιλία), μπορεί να σας προτείνουμε ένα εναλλακτικό ή συνδυασμό με την λιπογλυπτική, μία mini κοιλιοπλαστική ή κλασική κοιλιοπλαστική.

Λιποαναρρόφηση διαρκεία της επέμβασης

Η διάρκεια της λιποαναρρόφησης ή λιπογλυπτικής κυμαίνεται από ένα ελάχιστο χρόνο 1 ώρα με 2 ½ ώρες, στην Κλινική σε One Day Clinic, ανάλογα με την έκταση των περιοχών που πρέπει να αντιμετωπιστούν και τη φύση των παρεμβάσεων. Οταν η έκταση της περιοχής είναι μεγάλη επιβάλεται η γενική αναισθησία και η παραμονή στην Κλινική για ένα βράδυ. Συνήθως η επέμβαση γινεται με τοπική αναισθησία και μέθη.

Λιποαναρρόφηση - Τεχνική

lipoanarantres3Η διαδικασία της λιποαναρρόφησης είναι βασικά η απομάκρυνση του πλεονάζοντος λιπώδους ιστού: Αυτό επιτυγχάνεται με την εισαγώγη μίας κάνουλας που είναι συνδεμένη με μια συσκευή αναρρόφησης (αντλία κενού ή μεγάλη σύριγγα). Η κάνουλα εισάγεται στο λίπος κάτω από το δέρμα μέσω μίας πολύ μικρής τομής (2-3 mm).

Εδώ, με τις κατάλληλες κινήσεις της κάνουλας, το υπερβολικό λίπος διαλύεται και ταυτόχρονα αναροφάται. Μαζί με το λίπος, θα χάσετε επίσης μια μεταβλητή ποσότητα υγρού, έτσι είναι σημαντικό, ιδίως σε πιο εκτεταμένη λιποαναρρόφηση, αυτά τα υγρά να αντικαθίστανται ενδοφλεβίως κατά τη διάρκεια ή μετά την χειρουργική επέμβαση. Κατά τη διάρκεια της λιποαναρόφησης, μαζί με την σύνθλιψη του λίπους, υπάρχει και η αιμορραγία μικρών αιμοφόρων αγγείων.

Αυτή θα εξαπλωθεί στους ιστούς, γεγονός που εξηγεί τις μελανιές, που μπορεί να συμβούν μετά την αισθητική χειρουργική. Αυτοί οι μώλωπες απορροφούναι εντός 15 ημερών.
Για να προγραμματίσετε λιποαναρρόφηση ή να σας εξηγήσουμε κάθε απορία σας, στείλτε την φόρμα στην σελίδα ή επικοινωνείστε μαζί μας στο 210 8940930

Λιποαναρρόφηση μετεγχειρητικά

 lipoanarantres4Μετεγχειρητικά μετά από την λιποαναρρόφηση θα χρειαστεί να λαμβάνεται φαρμακευτική αγωγή για περιπου μία εβδομάδα. Ο πόνος είναι γενικά καλά ελεγχόμενος με τη συνήθη αναλγητικά είτε στην κλινική είτε στο σπίτι.Η διαδικασία επούλωσης είναι σταδιακή, η κατακράτηση υγρών και το οίδημα που ακολουθούν αναπόφευκτα, υποχωρούν σταδιακά την δευτέρη εβδομάδα γρηγορότερα ή αργότερα, ανάλογα με ατομικούς παράγοντες. Εμείς προτείνουμε ξεκούραση στο κρεβάτι μέχρι την επόμενη ημέρα μετά τη χειρουργική επέμβαση.Την έπομενη ημέρα θα ξεκινήσετε σταδιακά τις δραστηριότητες σας. Μία μικρή απώλεια υγρών, μέσω των τομών του δέρματος είναι απολύτως φυσιολογική.

Είναι επίσης φυσιολογικό,( αν και με τη μέθοδος που περιγράφεται ανωτέρω και ακολουθούμε στην PLASIS περιορίζεται αισθητά), ένας διάχυτος πόνος, κάψιμο, οίδημα, και απώλεια της αίσθησης για αρκετές ημέρες μετά την επέμβαση. Για καλύτερα αποτελέσματα, σας συνιστούμε να φοράτε σε συνεχή βάση, πιεστικό κορσέ, για περίπου 3 εβδομάδες. Μετά από περίπου 15 ημέρες μετά την επέμβαση, προτείνουμε κύκλους μασάζ στην περιοχή που γίνονται για να βοηθήσουν στην εξάλειψη του λεμφοιδήματος. Είναι φυσικό ότι χρειάζονται 1-2 εβδομάδες για να νιώθετε καλά.

Μπορείτε να συνεχίσετε τη σωματική δραστηριότητα 5-6 ημέρες μετά την λιποαναρρόφηση, να θυμάστε ότι για περίπου 10 ημέρες θα έχετε πρόβλημα σε περίπτωση πίεσης (π.χ., με το κάθισμα). Στην εργασία σας συνήθως μπορείτε να επιστέψετε μέσα σε 1 εβδομάδα μετά την επέμβαση. Αθλητικές δραστηριότητες μπορείτε να ξαναρχίσετε μετά από 3 εβδομάδες, ενώ η πιο έντονη άσκηση, σπόρ (σκι, τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ιστιοπλοΐα, κολύμπι, καταδύσεις ...) θα ήταν προτιμότερο να περιμένουν τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Η οδήγηση αυτοκινήτου επιτρέπεται μετά από λίγες ημέρες, ενώ η σεξουαλική δραστηριότητα μετά από 2 εβδομάδες. Εκχύμωση και οίδημα (πρήξιμο), επιλύονται ως επί το πλείστον εντός 3 εβδομάδων.

Κόστος Λιποαναρρόφησης

Κάθε διαδικασία Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής είναι εξατομικευμένη για την συγκεκριμένη λύση. Η τιμή καθορίζεται από την πολυπλοκότητα σας, τα φυσικά χαρακτηριστικά και το χρόνος απασχόλησης του προβλήματος σας. Η τιμή του liposuction σας μπορεί να διαφέρει π.χ. απο Κλινική σε Κλινική για το αν θα παραμείνεται το ίδιο βράδυ στην Κλινική και από άλλους παράγοντες έχωντας έτσι μεταβλικότητα στο κόστος.

Το κόστος περιλαμβάνει (χειρουργείο, αμοιβές αναισθησιολόγου, αμοιβές χειρουργού, Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τις ιατρικές συσκευές, υλικά, εξωτερικά ιατρεία ή ενδονοσοκομειακή θεραπεία, όταν ενδείκνυται, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, κατά περίπτωση) και πάντα περιλαμβάνει ένα πλήρες προεγχειρητικό έλεγχο με αναισθησιολογίκη εκτίμηση , τη συνεχής παρουσία εξιδείκευμένου Αναισθησιολόγου (με όλα τα σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης και παρέμβασης), που βοηθούν τον Πλαστικό Χειρουργό και τους βοηθούς Χειρουγούς κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, την διαθεσιμότητα της ομάδας για τις πρώτες 24 ώρες , έτσι ώστε για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, καθώς και όλο τον έλεγχο αμέσα μετεγχειρητικά και την μετεγχειρητική παρακολούθηση για τους επόμενους 24 μήνες.
Για να προγραμματίσετε την λιποαναρρόφηση σας ή να σας εξηγήσουμε κάθε απορία σας, στείλτε την φόρμα στην σελίδα ή επικοινωνείστε μαζί μας στο 210 8940930

Πρίν και μετά

 

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet