Κοιλιοπλαστική για άνδρες

koiliopolastikiandres1Μια πλαδαρή κοιλιά, κρεμάμμένη και με περίσια λίπους, είναι η αιτία γία έντονη δυσαρέσκειας στο άνδρικό σώμα και ψυχισμό. Μπορεί να είναι το αποτέλεσμα υπερβολικού βάρους, μυϊκής αδυναμίας ή χαλάρωση του δέρματος και δεν ανταποκρίνεται πλέον στη δίαιτα ή την άσκηση. Για όσους έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσοστό βάρους, η μόνη λύση για την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος είναι η πλαστική χειρουργική.

Η κοιλιοπλαστική ενδείκνυται επίσης σε όσους έχουν υποστεί Βαριατρικές επεμβάσεις για χάσιμο βάρους ή γιά εκείνους που παρουσιάζουν στο κοιλιακό τοίχωμα κήλες ,( μετεγχειρητικές ή μη). Σ’άυτη την περιπτώση το δερμα του κοιλιακού τοιχώματος χαλαρώνει και έχουμε συγχρόνως και διάσταση των ορθών κοιλιακών μυών. Με την κοιλιοπλαστική επιτυγχάνουμε την επανατοποθέτηση των μυών στη μέση γραμμή, αφερούμε την περίσια δέρματος και λίπους επιτυγχάνωντας και μείωση στη μέση. Στόχος της κοιλιοπλαστικής είναι να μας δώσει ένα μυώδες κοιλιακό τοίχωμα απαλαγμένο απο περίσια δέρματος και λίπους.

Ένδειξη για Κοιλιοπλαστική στον Άνδρα 

koiliopolastikiandres2Στην PLASIS Aesthetic Plastic Surgery θα σας συστήσουμε την επέμβαση της Κοιλιοπλαστική εάν:

  • η κοιλιακή χώρα είναι χαλαρή με αντιαισθητικές πτυχές (ζαρωμένη κοιλιά )
  • έχετε εξογκωμένη κοιλιά που ποεξέχει λόγω διάστασης του κοιλιακού τοιχώματος και μπορεί να συνυπάρχει με περίσια λίπους ή δέρματος
  • όταν επιθυμείτε επίπεδη κοιλία , με ήπια προβολή της κοιλιακής χώρας.
  • Όταν η χαλάρωση και η πτώση (Διάσταση) της μυικής δομής και του δερμουποδόριου ιστού της κοιλιακής χώρας, έχει προκύψει, από έναν ακατάλληλο τρόπο ζωής και την έλλειψη σωματικής άσκησης.

Για την επιτυχία της επέμβασης ,σας προτείνουμε να έχετε ήδη φθάσει το ιδανικό βάρος σας. 

Είναι απαραίτητο να σταματήσετετο κάπνισμα για 3-4 εβδομάδες πριν και μετά την παρέμβαση της Κοιλιοπλαστικής.

Διάρκεια επέμβασης Κοιλιοπλαστικής

Η κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου 2 ώρες ( μίνι κοιλιοπλαστική ) και 3-4 ώρες , ανάλογα με τη διόρθωση που πρέπει να γίνει και κυρίως αν θα συνδειαστεί με λιπογλυπτική.. Συνήθως χρειάζεται να παραμείνεται το ίδιο βράδυ στην Κλινική, προκειμένου να είμαστε σε θέση να σας παρακολουθήσουμε καλύτερα .

Κοιλιοπλαστική Τεχνική

Η χειρουργική αναδιαμόρφωση της κοιλιακής χώρας , γίνεται με μία τομή απο το ύψος του ηβικού οστού μέχρι τις λαγόνιες άκανθες. Μία άλλη τομή είναι κρυμμένη στον ομφαλό ώστε να είναι αόρατη. Αφαιρείται το δέρμα και το υποδόρειο λίπος ολόκληρης της κοιλιακής χώρας. Μπορούμε να πάμε απο την αφαίρεση του κρέμμάμενου δερμουπόδόριου ιστού χώρίς ομφαλομετάφορα εως την απομάκρυνση της περίσσειας του δέρματος, με τη σύσφιξη του μυϊκού τοιχώματος και την ομφαλομεταφορά. Η διαδικασία αυτή μπορεί να συνδειαστεί με λιποαναρρόφηση ή μη στην περιοχή του άνω κρημνού, ή να συνδειαστεί με λιποαναρόφηση στα ίσχία στούς γόφους , στον αυχένα (ήβο) κ.λ.πΗ τομή της κοιλιοπλαστική αφήνει μια λεπτή, οριζόντια, ενιαία, γραμμή, ακριβώς πάνω από το ηβικό οστό.Αυτή μπορεί να είναι απόλυτα κρυφή μέσα στο εσώρουχο, αλλά σε γενικές γραμές είναι δυσδιάκριτη.

Καλέστε μας, στο 210 8940930 για να ενημερωθείτε και να λύσουμε τις απορίες σας.

Κοιλιοπλαστική -μετεγχειρητικά

koilioplastiki1Η μετεγχειρητική περίοδο μετά την κοιλιοπλαστική περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή για μία εβδομάδα. Παραδόξως, οι άνδρες ανέχονται πολύ καλύτερα τον μετεγχειρητικό πόνο και την δυσφορία σε σχέση με τις γυναίκες , με αποτέλεσμα την πλήρη επανέναρξη των κανονικών δραστηριοτήτων σε περίπου 2 εβδομάδες. Ο πόνος είναι γενικά ήπιος και καλά ελεγχόμενος με τη συνήθη διαθέσιμα αναλγητικά. Στην περίπτωση της μίνι κοιλιοπλαστικής,είναι σχεδόν ανύπαρκτος. Τα ράμματα είναι μόνο εσωτερικά και συνιστάται η χρήση ειδικής ζώνης για συμπίεση του κοιλιακού τοιχώματος, για 4 εβδομάδες.

Μετά την κοιλιοπλαστική, θα πρέπει να παραμείνεται κλινήρης για περίπου 24 ώρες και στη συνέχεια μπορείτε να περπάτησετε (μικρές βόλτες). Για αρκετές ημέρες, ενα αίσθημα σφίξιματος στην κοιλιακή χώρα θα σας αναγκάσει σε μια στάση του σώματος «κλίση προς τα εμπρός" Ο βήχας, το φτάρνισμα και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πίεση στους κοιλιακούς μύες μπορούν να προκαλέσουν δυσφορία και μέτριο πόνο. Απαγορεύεται να κοιμηθείται σε (πρηνή θέση ) για 2 εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα είστε κυρίως σε ανάπαυση, επιτρέπεται να διαβάσετε και να ασχοληθείτε με απλές οικιακές δραστηριότητες την πρώτη εβδομάδα και στη συνέχεια, μπορείτε να αυξήσετε σταδιακά τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Η επιστροφή στη φυσιολογική δραστηριότητα και την εργασία γίνεται μετά από 2-4 εβδομάδες. Τότε, θα είναι δυνατό και σκόπιμο, ΜΙα σταδιακή αποκατάσταση της αθλητικής δραστηριότητας (κολύμπι, γιόγκα, και ελαφρά αθλητικά ...), ενώ για τα πιο έντονα σπορ (σκι, τένις, ποδόσφαιρο , μπάσκετ, ιστιοπλοΐα, καταδύσεις ...) θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Η οδήγηση αυτοκινήτου μπορεί να γίνει μετά από 2 εβδομάδες, ενώ η σεξουαλική δραστηριότητα, τα ταξίδια και η πλήρη δραστηριότητα στην εργασία μετά από 3 εβδομάδες.

Η σωστή διατροφή και τακτική άσκηση είναι σημαντική για τη διατήρηση του αποτελέσματος. Είναι απαραίτητο να σταματήσετε το κάπνισμα για 3-4 εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση Abdominoplasty.Στην PLASIS θα σας επανεξέτασουμε την δευτέρη εβδομάδα, τον πρώτο, τρίτο, έκτο μήνα, στον χρόνο και στα δύο χρόνια.

Κοιλιοπλαστική κόστους

Κάθε διαδικασία Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής είναι εξατομικευμένη για την λύση του δικού σας προβλήματος, και με τις δικές σας επιλογές, Αυτό θα καθορίσει και την τελική τιμή.Το κόστος περιλαμβάνει (χειρουργείο, αμοιβές αναισθησιολόγου, αμοιβές χειρουργού, Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, τις ιατρικές συσκευές, υλικά, εξωτερικά ιατρεία ή ενδονοσοκομειακή θεραπεία, όταν ενδείκνυται, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, κατά περίπτωση) και πάντα περιλαμβάνει ένα πλήρες προεγχειρητικό έλεγχο με αναισθησιολογίκη εκτίμηση , τη συνεχής παρουσία εξιδείκευμένου Αναισθησιολόγου (με όλα τα σύγχρονα εργαλεία παρακολούθησης και παρέμβασης), που βοηθούν τον Πλαστικό Χειρουργό και τους βοηθούς Χειρουγούς κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, την διαθεσιμότητα της ομάδας για τις πρώτες 24 ώρες , έτσι ώστε για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας, καθώς και όλο τον έλεγχο αμέσα μετεγχειρητικά και την μετεγχειρητική παρακολούθηση για τους επόμενους 24 μήνες.

Καλέστε μας, στο 210 8940930 για να ενημερωθείτε και να λύσουμε τις απορίες σας.

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet