H ασφάλεια της πλαστικής στήθους με The 24h Recovery Boob Job

 

Dr. Tzamantaki

 

Θα δοκιμάζατε, εάν με 24ωρη ανάρρωση και με απόλυτη ασφάλεια αποκτούσατε το στήθος των ονείρων σας! Πρέπει να γνωρίζεται ότι μπορείτε.

Η Σταχτοπούτα για ένα βράδυ ζει το όνειρο και μεταμορφώνεται από την καλή νεράιδα σε μια πραγματική Πριγκίπισσα!!! Μόνο όμως μέχρι της 12 το βράδυ. Μετά η μαγική εικόνα χάνεται!!!

 

Η "Μαγική Χειρουργική" όμως σας προσφέρει το όνειρο με μόλις 24 ωρών ανάρρωση για πάντα!!! Η επιστήμη εξελίσσεται και πλέον προσφέρει πραγματικά την μαγεία με απόλυτη ασφάλεια, τόσο για την υγεία και το σώμα σας, όσο και για το αισθητικό αποτέλεσμα. Η αυξητική μαστού είναι η νούμερο ένα επέμβαση Πλαστικής Χειρουργικής, ανά την υφήλιο με αρκετές χιλιάδες επεμβάσεις να γίνονται κάθε μήνα. Εκατομμύρια γυναίκες έχουν αποκτήσει το ντεκολτέ που ονειρεύτηκαν, έχουν δωρίσει στον εαυτό τους την εικόνα που τους αξίζει.

 

Η "τέλεια" αισθητική επέμβαση όμως, πρέπει να γίνεται μόνο κάτω από συνθήκες τελειότητας σε όλα τα στάδια και επίπεδα, καθώς η Αισθητική Πλαστική Χειρουργική είναι η Χειρουργική της Τελειότητας.

Τα δεδομένα μιας παλαιότερης επέμβασης αυξητικής ή ανόρθωσης ή ανόρθωσης και αυξητικής μαζί ήταν τελείως διαφορετικά σε πολλά επίπεδα που πλέον έχουν τελειοποιηθεί!

 tammyGallery-9-for-web

1. Το Σχήμα του Στήθους: δεν κάνουμε πια αυξητική ή ανόρθωση , τώρα αποκαθιστούμε τρισδιάστατα 3D το σχήμα του στήθους στον θώρακα, ενισχύοντας το ντεκολτέ, χωρίς στηθόδεσμο. Παλαιότερα γινόταν απλά αυξητική μη λαμβάνοντας υπόψη πολλούς ανατομικούς παράγοντες,  προκαλώντας έτσι ιδιαίτερα αφύσικα αποτελέσματα. 

 

2. Φυσικό αποτέλεσμαπου διαρκεί: μέσα στα χρόνια, χωρίς να φαίνεται το ένθεμα ή να ψηλαφάται "OneBreastFeeling".  Γίνεται "κτήμα" σε όσες κάνουν την τέλεια επέμβαση,χωρίς να πρέπει να απολογείστε νγι9α την αδυναμία της φύσης.

 

3. Μετεγχειρητικά ανώδυνη επέμβαση: χωρίς πόνο, μελανιές και περιορισμό στο σπίτι. Πραγματικά 24ωρη ανάρρωση.

 

4. Εγγύηση και ασφάλεια στην ποιότητα των ενθεμάτων:(πιστοποίηση και γραπτή εγγύηση από την κατασκευάστρια εταιρία, εάν και εφόσον παρουσιαστεί πρόβλημα για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας, αναλαμβάνει η εταιρία το κόστος αλλαγής τους). Μόνο 2 εταιρίες  σε παγκόσμιο επίπεδο παρέχουν τα καλύτερα ποιοτικώς ενθέματα με αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα, NatrelleByAllergan και MentorBreastImplant, που δίνουν γραπτή εγγύηση ποιότητας.

 

5. Μια επέμβαση που αυξάνει την θηλυκότητα: και την σεξουαλική αυτοπεποίθηση δεν μπορεί να επηρεάζει την Μητρότητα. Ο αδένας του μαστού παραμένει αναλλοίωτος μετά την επέμβαση, χωρίς καμία απολύτως παρέμβαση κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

 

6. Η τομή είναι ιδιαίτερα μικρή:  και σχεδόν ανύπαρκτη ήδη από τον πρώτο μήνα της επέμβασης, κρατώντας έτσι καλά κρυμμένο το μυστικό σας.

 

7. Καθώς ο αδένας παραμένει ανέπαφος: μια επέμβαση στο στήθος δεν σημαίνει ότι σας απαλλάσσει ή σας προφυλάσσει από το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο μέλλον Ca μαστού. Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και όσες υποβάλλονται σε Πλαστική επέμβαση στήθους, πρέπει να ακλουθούν τον προληπτικό ετήσιο έλεγχο, καθώς ο καρκίνος μαστού είναι ο νούμερο 1 σε ποσοστό στο γυναικείο φύλλο.

 

8.Διάρκεια για όλη σας τη ζωή: Μια τέλεια αισθητική επέμβαση διαρκεί για πάντα. Θα χρειαστεί να παρέμβουμε μόνο σε περίπτωση αλλαγής των ανατομικών χαρακτηριστικών του θώρακα σας.

 

9. Τόσο ο/η Πλαστικός Χειρουργός, όσο και το Νοσοκομείο που θα κάνετε την επέμβαση, θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος/η ,με εμπειρία και το Νοσοκομείο που  θα χειρουργηθείτε να τηρούνται όλες οι Νόρμες  ISO κ.λπ.

 

Η ίδια αισθητική επέμβαση δεν μπορεί να είναι πολύ φθηνότερη από τον έναν γιατρό σε άλλον στην ίδια χώρα. Υπάρχουν διάφοροι παράμετροι που καθορίζουν το τελικό κόστος μιας Αισθητικής επέμβασης, στην προκειμένη περίπτωση:

 

α). Το κόστος των ενθεμάτων (υπάρχουν διαφορετικές εταιρίες με πολύ φθηνότερα ενθέματα από τα καλύτερα και εγγυημένα. Μην ξεχνάμε το παγκόσμιο σκάνδαλο που ξέσπασε προ ≈5ετίας με τα P.I.P)

 

β). Το Νοσοκομείο να παρέχει υψηλή ποιότητας και πιστοποιημένα υπηρεσίες υγείας.(υπάρχουν πολλά ιδιωτικά νοσοκομεία πολύ φθηνότερα από άλλα με χαμηλότερες ποιοτικώς παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας. Εάν όμως εσείς πάρετε μόλυνση στο ένθεμα θα μπείτε σε περιπέτειες που θα σας ταλαιπωρήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και ενδεχομένως να είναι και επικίνδυνες για την σωματική σας ακεραιότητα).

 

Πολλές φορές κανείς δεν αναφέρεται σε αυτά, όμως πρέπει  να είστε καλά ενημερωμένες και όχι παραπληροφορημένες, όπως συνήθως γίνεται.  Η Αισθητική Χειρουργική όντας η Χειρουργική της τελειότητας λαμβάνει όλες αυτές τις παραμέτρους σε απόλυτο έλεγχο  και με απόλυτη ασφάλεια για εσάς. Μόνο έτσι η επέμβαση γίνεται κτήμα σας και είναι ένα δώρο ζωής, που θα το χαίρεστε για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας.

 

Dr. Έλενα Τζαμαντάκη ΜDPhDΠλαστικός Χειρουργός, εξειδ/μένη στην Αισθητική Χειρουργική Ιδρύτρια και επιστημονικά υπεύθυνη της Κλινικής Αισθητικής Χειρουργικής "Plasis", μέλος του ISAPS, ΕΕΠΕΑΧ, WAAΑM, ΕBOPRAS και πολλών άλλων Διεθνών οργανισμών.

 Επιστημονική συνεργάτιδα ομίλου ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ.

 

www.plasticsurgery-plasis.gr

www.drtzamantaki.com

Tel: 210.89.40.930

 

 

 

 

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet