Fascialscupting: Η επαναστατική τεχνική της πλαστικού χειρουργού ∆ρ. Τζαµαντάκη στο αναίµακτο Face Lift µε φυσικό αποτέλεσµα.

 

A NEW VISION

 ΤΖΑ

Στον πλανήτη του starsystem το ταλέντο είναι αναµφισβήτητα ένας παράγοντας που οδηγεί στην επιτυχία, όµως καθοριστικό ρόλο παίζει και η εµφάνιση.

Οι διάσηµοι πραγµατικά κάνουν τα πάντα για να αποκτήσουν άψογη εικόνα! Γαλλική µύτη, τονισµένες καµπύλες στο πρόσωπο, όµορφες γωνίες, ζουµερά χείλη, ξεκούραστα µάτια, πλούσιο µπούστο και φυσικά καλλίγραµµο και θηλυκό σώµα: Η εικόνα της τελειότητας τους παρέχεται µε τη βοήθεια µιας άρτιας επέµβασης. Είναι αυτή που κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται αν η οµορφιά είναι φυσικό προτέρηµα ή αν υποβλήθηκαν σε πλαστική.

Αυτή ονοµάζεται «άριστη αισθητική επέµβαση», όταν το αποτέλεσµα είναι τόσο φυσικό ώστε να µη χρειάζεται να απολογηθούµε γι' αυτό.

Το Χόλιγουντ έχει... εθιστεί στην πλαστική χειρουργική για πολλούς λόγους. Σε ένα χώρο εξαιρετικά απαιτητικό, οι διάσηµες οδηγούνται από πολύ νωρίς στη λύση που δίνει το νυστέρι και όχι µόνο. Επιπλέον ας µην ξεχνάµε ότι η µάχη των γυναικών µε το χρόνο και την κατάκτηση της οµορφιάς είναι από τις παλαότερες. Σίγουρα οι γυναίκες, κυρίως οι σταρ, είναι έτοιµες για όλα προκειµένου να βγουν νικήτριες.

 

30' ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

Ενέσεις µπότοξ, fillers υαλουρονικού, Fascialsculpting, VLift–ULift, Υγρήρινοπλαστική, Beautification, MiracleLift, LiquidLift, Mid Face Lift, µη επεµβατική βλεφαροπλαστική, Vampire Lift, Laser ανάπλασης, Skin Booster είναι µόνο µερικές από τις ελάχιστα τραυµατικές επεµβάσεις, αλλά κυρίως µη επεµβατικές τεχνικές, που πραγµατοποιούν το όνειρό µας σε χρόνο dt.

Οι µέθοδοι αυτές σµιλεύουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν τα πιο θηλυκά χαρακτηριστικά µας, τονίζουν το περίγραµµα, σβήνουν τους µαύρους κύκλους, χαρίζουν όγκο στα ζυγωµατικά και τα χείλη, απαλλάσσουν από τις πτυχές και τις ρυτίδες γύρω από το στόµα, εξαφανίζουν τις ρυτίδες στο λαιµό. Ακόµα, ανορθώνουν το χαλαρό δέρµα στην κάτω γνάθο και στο λαιµό, προσδιορίζοντας συνολικά ένα πιο σφριγηλό και νεανικό πρόσωπο.

Ουσιαστικά η αφαίρεση µιας δεκαετίας από ένα κουρασµένο πρόσωπο ή η ανάδειξη των χαρακτηριστικών σε ένα νεότερο ηλικιακά άτοµο χωρίς χειρουργείο, πόνο και χρόνο αποθεραπείας είναι ένα επιστηµονικό θαύµα. Η ασφάλεια είναι σηµαντική τόσο για το αισθητικό αποτέλεσµα όσο και για την ίδια την υγεία µας και µας απελευθερώνει από το άγχος του χειρουργείου και ενός πιθανά µη αναστρέψιµου αποτελέσµατος. Είναι µεγάλο πλεονέκτηµα, ώστε να χαρίσουµε στον εαυτό
µας την καλύτερή του εκδοχή.


Πολλές από αυτές τις παρεµβάσεις / διαδικασίες πρέπει να επιλέγονται µε βάση τις δικές µας ιδιαίτερες ανάγκες. ∆εν υπάρχουν «passe-partout» διαδικασίες ή θεραπείες για την αισθητική του κάθε προσώπου. Καθένα από αυτά αποτελεί µια ξεχωριστή περίπτωση. Κάθε πρόσωπο έχει διαφορετικές ανάγκες,
τόσο ανατοµικές όσο και «ψυχολογικές». Το να υποβληθεί κάποιος, µέσα.

 

 

To άρθρο της ∆ρ. Έλενας Τζαµαντάκη δημοσιευμένο στο περιοδικό Elle.

88888

 

 

Info: ∆ρ Ελενα Τζαµαντάκη MDPhD, Πλαστικός Χειρουργός
εξειδικευµένη στην Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, Μέλος του
ISAPS, www.plasticsurgery-plasis.gr, www.drtzamantaki.com

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet