Τα tips που πρέπει να γνωρίζετε πριν αυξήσετε τον όγκο στα χείλη σας.
IMG 3866


  Γνωρίστε  πως θα αποκτήσετε τα σαρκώδη χείλη που πάντα επιθυμούσατε αλλά δεν είχατε τολμήσει.
 
                  Η Έλενα Τζαμαντάκη MD Ph D. Πλαστικός Χειρουργός μας εξηγεί όλα τα inside tips που πρέπει να ξέρετε πριν προχωρήσετε σε αύξηση του όγκου των χειλιών σας.
 
 
Το ζητούμενο είναι  φυσικά και ανανεωμένα χείλη, χωρίς να αλοιώσετε τα χαρακτηριστικά σας και να γελιοποιηθείτε!
 
 
   1. Όπως ένας καλλιτέχνης χρησιμοποιεί διαφορετικές τεχνικές έτσι και ο/ η Πλαστικός έχει διαφορετική προσέγγιση ανάλογα με τα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα που πρέπει να φτιάξει. Όσο πιό έμπειρος και ταλαντούχος είναι τόσο πιό φυσικό και ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα. Στόχος είναι η παρέμβαση να σας χαρίσει πόντους ομορφιάς να τονίσει τα χαρακτηριστικά σας και όχι να σας γελοιοποιήσει.
 
2. Δεν είναι απαραίτητο να αυξήσετε όλη την περιοχή των χειλιών σας, αλλά αυτά τα σημεία που έχετε ανάγκη. Αυτά τα σημεια δεν θα σας τα υποδείξει ούτε η φίλη σας ούτε η κομμώτρια σας. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν άποψη για την αισθητική που θα έχει το πρόσωπο σας!!. Καταλαβαίνετε ότι η δουλειά που θα σας χαρίσει πόντους με διακριτικότητα, δεν είναι κάτι που πουλιέται όπως ενα φόρεμα?  
 
3. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχετε δει δουλειά του /της Πλαστικού ώστε η αισθητική μάτια του /της να συμβαδίζουν με την δική σας. Πρόκειται για το δικό σας πρόσωπο. Η κακή και ανομοιόμορφη δουλειά στα χείλη είναι αρκετά δύσκολο να αποκατασταθεί σε σχέση με αλλά σημεία του προσώπου.
 
4. Υπεύθυνος για το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αποκλειστικά και μόνο ο έμπειρος και εξειδικευμένος γιατρός σας.
 
5. Υπάρχει ειδικό υαλουρονικό για τα χείλη και μάλιστα άλλη ποιότητα για όγκο, ώστε να μην το νιώθεται, ούτε στο φίλημα να το αισθάνεται ο σύντροφος σας. Άλλης ποιότητας υαλουρονικό για Reshaping του σχήματος, ή ακόμη για το δέρμα του άνω χείλους (στις ρυτίδες καπνιστού).
 
452
 
6. Η θεραπεία  είναι ανώδυνη με την κατάλληλη προετοιμασία που γίνεται στο ιατρείο και διαρκεί περίπου 30´. Βλέπετε το αποτέλεσμα την ίδια στιγμή. Τα χείλη σας είναι ελάχιστα ερεθιμένα και η διάρκεια του αποτελέσματος είναι 9-12 μήνες.
 
7. Lips Reshaping είναι η θεραπεία που αποκαθιστά τα προβληματα της φύσης π.χ. ( μικρά, ρικνωτικά, αφυδατωμένα χείλη που πολλές φορές κατα το χαμόγελο φαίνονται οι ρίζες των δοντιών) είτε προβληματα που φέρνει η ηλικία ( π.χ. ατροφία γύρω απο τον σφυκτήρα μύ , πτώση των γωνιών, ρυτίδες καπνιστού, ατροφία του φίλτρου, οριζόντιες ρυτίδες στη βάση του φίλτρου κλπ.)
 
8. Γνωρίζατε  ότι η χρήση ειδικού Υαλουρονικού για ενυδάτωση μειώνει τον κίνδυνο για υποτροπές απο τον επιχείλιο έρπητα? Κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι όταν υπήρχαν συχνές υποτροπές έρπητα μέσα στο έτος, η θεραπεία πραγματικά κάνει θαύματα.
 
9. Θα πρέπει να αυξήσετε το μέγεθος των χειλιών σας σταδιακά για να έχετε πιό φυσικά αποτελέσματα.
 
10. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν το αποφασίστε, θα πρέπει  να είστε σίγουρες, ότι θα χαρίσετε στον εαυτό σας, φρέσκα , ζουμερά, φυσικά και ενυδατωμένο χείλη που θα καθίσουν στο πρόσωπο σας με φυσικό και χαρισματικό τρόπο. 
 
787


Dr. Elena Tzamantaki MD PhD  Plastic Surgeon
Clinic of Aesthetic . Plastic . Surgery "Plasis 
Metaxa & Gr. Labraki 21.   Glyfada
Tel. 210 8940930.  fax. 210 8940915
info.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet