Η κλινική μας - Βιογραφικά

Το Plasis Aesthetic Plastic Surgery είναι ένα ιδιωτικό κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής, Αντιγήρανσης, Γενικής Χειρουργικής και Κέντρο μαστού.

Στο τμήμα της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής επιστημονικά υπεύθυνη είναι η Dr. Τζαμαντάκη Έλενα,  Πλαστικός Χειρουργός ενώ το τμήμα της Γενικής Χειρουργικής, Λαπαροσκοπικής και Ιατρείο Μαστού, διευθύνει ο Dr. Κρασονικολάκης Τίτος  Χειρουργός.


Η κλινική μας πλαισιώνεται από  εξιδεικευμένους επιστήμονες, όπως: Αναισθησιολόγος, Ψυχολόγος, Αισθητικός, Διατροφολόγος καθώς και  μόνιμους συνεργάτες όπως: Γυναικολόγος, Χειρουργός Ουρολόγος, Παθολόγος Ογκολόγος και Ακτινοθεραπευτής. Συνεργαζόμαστε επίσης με Ιδιωτικές Κλινικές υψηλού επιπέδου και κυρίως με το Ιατρικό Αθηνών,  Κλινική Παλαιού Φαλήρου.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, Ιατρικές υπηρεσίες υψήλου επιπέδου, άριστη μετεγχειρητική  φροντίδα και παρακόλουθηση. Με την συνεχή ενημέρωση των Ιατρικών εξελίξεων σε παγκόσμιο επίπεδο, εφαρμόζουμε την σωστή και έγκαιρη θεραπεία στους ασθενείς μας. Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με τα πιο εξελιγμλενα ιατρικά μηχανήματα "Advanced, Medical device" καθώς και με Προηγμένες θεραπείες Αντιγήρανσης, ενώ η Ιατρική ομάδα και το εξειδικευμένο προσωπικό ενημερώνονται συνεχώς στις τελευταίες εξελίξεις της Ιατρικής και της τεχνολογίας.

Κατανοούμε την ομορφιά και την ευεξία σαν μια συνεχή αναζήτηση της τελειότητας που έρχεται με την εναρμόνιση της ψυχής και του σώματος. Αφοσιωνόμαστε στην υγεία και την ομορφιά των ασθενών μας συνδυάζοντας την καλλιτεχνική αρτιότητα με την ιατρική γνώση και την τεχνολογία. Σαν ένα μοναδικό έργο τέχνης, η Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών ομορφιάς  και αποκατάστασης.

Το Ιατρείο Μαστού λειτουργεί με εξιδικευμένη Χειρουργική Ομάδα στον τομέα της Μαστολογίας, έχοντας πρωταρχικό στόχο την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η Ιατρική ομάδα της Γενικής Χειρουργικής –Λαπαροσκοπικής είναι απόλυτα αφοσίωμενη στην εξυπηρέτηση και θεραπεία, παρέχοντας την καλύτερη και την πιό εξιδεικευμένη περίθαλψη , στοχεύοντας πρωτίστως στην υγεία και  στη βελτιώση της ποιότητας ζωής.

Στο χώρο μας λειτουργούν τα ακόλουθα τμήματα:

1) Τμήμα Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής
2) Τμήμα Αισθητικής Ιατρικής
3) Τμήμα Ιατρικών Lasers
4) Ιατρείο Μαστού
5) Γενικής Χειρουργικής –Λαπαροσκοπικής
6) Βαριατρικής Χειρουργικής.

Για να προγραμματίσετε την Χειρουργική επέμβαση σας και να αναλύσουμε κάθε σας απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8940930

 

plasis_small
ΑΘΗΝΑ - ΓΛΥΦΑΔΑ
Αγγ. Μεταξά & Γρ. Λαμπράκη 21
Τ.Κ. 166 75
Τηλ.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Κιν.: 6974832064
Κιν.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet