Fillers: Hyaluronic Acid - PLA (Sculptra)

Είναι Fillers δηλαδή γεμίζουν, αποκαθιστούν τον χαμένο όγκο που ο χρόνος μας παίρνει, είτε λόγω της βαρύτητας – πτώσης, είτε λόγω της λιποατροφίας. Γεμίζει ρυτίδες, αύλακες, πτυχές με τέτοιο τρόπο που μας δίνει το λεγόμενο «Υγρό Lift ». Εξειδικευμένα προϊόντα για κάθε θέση αποκαθιστούν την τρισδιάστατη εικόνα μας « 3D Volumetric Rejuvanation» του προσώπου, λαιμού, ντεκολτέ. Είναι απολύτως ασφαλή, δεν παγώνουν την έκφραση και μας δίνουν μια αναζωογονημένη, και φυσικά νεανική όψη, απαλλαγμένη από την ατροφία της ηλικίας και την πτώση έως και ένα σημείο.

 

Το Υγρό Lift αποκαθιστά τους χαμένους όγκους, αλλά και ανορθώνει στο κάτω τριτημόριο. Αυτή είναι η δουλειά του: μέσα σε λίγη ώρα να αφαιρέσει έως και μια δεκαετία. Με εξειδικευμένα υλικά απολύτως ασφαλή, ελεγχόμενα και προβλέψιμα που είναι κυρίως Υαλουρονικό Restylane και Juvederm αφαιρεί χρόνια μόνο στα έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια του Πλαστικού Χειρουργού στην Αισθητική Χειρουργική. Χωρίς τομές με 3 -5 πολύ μικρά τσιμπήματα "πύλες εισόδου" το Υγρό Lift αποκαθιστά και αναρτά τους ατροφικούς και πεσμένους ιστούς ομοιόμορφα και με απόλυτη αρμονία και φυσικότητα.

 

Η πολυετή εμπειρία δίνει, άριστα αποτελέσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ένα πετυχημένο υγρό Lift μπορείτε να το κάνετε σε ανειδίκευτους ιατρούς ή άλλους γυρολόγους!!! Άλλο φουσκώνω μια ρυτίδα και άλλο ακολουθώ ένα Υγρό Lift!!!

 

Ολοένα και περισσότερα περιστατικά προσέρχονται στα εξειδικευμένα Ιατρεία για να διορθώσουμε με Mal Practice (αφύσικα χείλη, παραφουσκωμένα ζυγωματικά, κακοφτιαγμένες ρινοχειλικές, κοκκιώματα), από ανειδίκευτους ιατρούς και από άλλους επαγγελματίες υγείας, όπως φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές, Αισθητικούς, κ.λπ., που δυστυχώς φουσκώνουν – παραμορφώνουν και καμιά φορά προκαλούν μη αναστρέψιμα προβλήματα. «Σιλικώματα». [Προσοχή λοιπόν στην ΥΓΕΙΑ μας πρώτα απ’ όλα, και μετά ακόμα περισσότερο στην ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΣ].

 

Στο κέντρο «Plasis» Aesthetic . Plastic. Surgery. , χρησιμοποιούμε μόνο υαλουρανικό αρίστης ποιότητας Restylan και Juvederm (είναι αποδεδειγμένα τα καλύτερα υαλουρονικά στην παγκόσμια αγορά), που στα έμπειρα και εξειδικευμένα χέρια μας παρέχουν την απόλυτη λύση στο κάθε πρόβλημα που η φύση ή η ηλικία σας έδωσαν. Με ασφάλεια , γρήγορα, ανώδυνα, ένα Yγρό Lift, π.χ. μπορεί να πάρει ακόμα και δεκαετία από το πρόσωπο σας. Άλλες θεραπείες στο ντεκολτέ στα χέρια, αλλά και στο λαιμό, θα σας δώσουν αυτό που η επιστήμη της Αισθητικής Ιατρικής παρέχει στις μέρες μας.

 

Το Yγρό Lift κρατάει το αποτέλεσμα του για 2-3 χρόνια. Υπάρχουν πολλά είδη υαλουρονικού για κάθε περιοχή. Μετά από μια τετραετία εάν δεν έχετε συντηρήσει το αποτέλεσμα σας τότε θα είστε πολύ πολύ καλύτερα σε όψη από το να μην είχατε προβεί στην διαδικασία του Υγρού Lift.

 

Ο μοντέρνος τρόπος αντιγήρανσης βασίζεται στην ολιστική θεραπεία καταπολεμώντας τόσο την γήρανση (όγκο, νερό, ανανέωση κυττάρων), όσο και το αποτέλεσμα αυτής (θαμπό, άτονο, χαλαρότητα, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πτυχές, πτώση). Αυτό σημαίνει ότι το Yγρό Lift εξατομικεύεται στις ατομικές σας ανάγκες.

 

Η διαδικασία είναι εύκολη, ανώδυνη, γίνεται στο Ιατρείο, και τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται άμεσα την ώρα της εφαρμογής. Έτσι χαίρεστε άμεσα την νεότερη όψη σας με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς τομές και πόνο.Είναι σημαντικό μέρος του λεγόμενου STAR LIFT. Αυτό που το επιλέγουν οι αστέρες για την γρήγορη και ασφαλή αποτελεσματικότητα.

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet