Laser Therapies

 Laser ΑποτρίχωσηΑνώδυνη & Αποτελεσματική!

 

Η αποτρίχωση με διοδικό Laser στα 810nm,και Solid Alexandrite είναι μια απόλυτα ασφαλής και σίγουρη μέθοδος για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας του προσώπου και του σώματος.

 

Πως δρα; Η δέσμη Laser απορροφάται μόνο από την μελανίνη της τρίχας, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται επιλεκτική εστίαση της ενέργειας στο θύλακα, τον οποίο καταστρέφει, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα ή τον υπόλοιπο οργανισμό.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επηρεάζονται όσες τρίχες βρίσκονται στην αναγενή φάση ανάπτυξης και όχι στην καταγενή ή την τελογενή. Για τον λόγο αυτό είναι απαραίτητο να γίνουν επαναληπτικές συνεδρίες, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Σε ποιόν απευθύνεται; Σε όλους όσους επιθυμούν μόνιμη, ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος τους π.χ. μουστάκι, λαιμός γενείο, μπικίνι, πόδια, μασχάλες, πλάτη κ.λπ. Σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα (και έντονα μαυρισμένα) και σχεδόν για όλους τους τύπους τριχών!

Πως γίνεται; Κατά την διάρκεια της θεραπείας ένα παγωμένο τζελ απλώνεται στην υπό αγωγή περιοχή. Έτσι η θεραπεία είναι ακόμα πιο ευχάριστη αφήνοντας το δέρμα απαλό και χωρίς ερεθισμούς. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το μέγεθος της υπό θεραπείας περιοχή.

 

Τι να περιμένετε; Τα μόνιμα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες! Με την Pain Free – Hair Free IN MOTION τεχνολογία η θεραπεία είναι ανώδυνη γρήγορη και χωρίς ερεθισμούς. Συνήθως 5-7 συνεδρίες αρκούν για την μονιμότητα του αποτελέσματος. Σε περιοχές που είναι ορμονοεξαρτώμενες (όπως το πρόσωπο) μπορεί να χρειαστούν περισσότερες.

 

Θεραπευτική Αποτρίχωση: Η αποτρίχωση με Laser γίνεται για αισθητικούς λόγους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις όπως θυλακίτιδα, ιδιαίτερα συχνή σε γυναίκες στην περιοχή του μπικίνι, αλλά και στους άνδρες στη περιοχή του γενείου, όπου και στις δυο περιπτώσεις το Laser αποτελεί τη μοναδική, ιατρικώς ενδεδειγμένη αντιμετώπιση.

 

 

 

Thermage CPT

 

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι στην Κλινική μας Plasis. Aesthetic. Plastic Surgery, παραλάβαμε το Μάιο του 2014 το νέο εξελιγμένο μοντέλο του Thermage CPT ™.

 

Το νέο αυτό μοντέλο Thermage CPT ™ αποτελεί παγκοσμίως τον πιο εξελιγμένο επιστημονικά τρόπο στην αντιμετώπιση της «δερματικής χαλάρωσης» «Lifting χωρίς νυστέρι». Το Thermage εδώ και χρόνια έχει αποδείξει σε εκατομμύρια κόσμου την μοναδικότητα του αποτελέσματος του. Ανά τον κόσμο από 15ετίας έχουν γίνει εκατομμύρια εφαρμογές σε πρόσωπο – λαιμό – βλέφαρα – ντεκολτέ – χέρια – γόνατα – γλουτούς – μηρούς – κοιλία κ.λ.π.

 

Παραμένει το νούμερο 1 παγκοσμίως μηχάνημα στο πρόβλημα της «Δερματικής χαλάρωσης».

 

Σύσφιξη χωρίς ενέσεις, χωρίς καθόλου χάσιμο χρόνου αποθεραπείας και σε μια συνεδρία. Η θεραπευμένη περιοχή συνεχίζει να βελτιώνεται ακόμα και 6 μήνες μετά!!! Αυτή η μοναδικότητα του αποτελέσματος στην σύσφιξη συνεχίζει να το κατατάσσει το TOP μηχάνημα για την χαλάρωση.

 

 

 

Πώς λειτουργεί

 

Για να κατανοήσετε πώς λειτουργεί το Thermage CPT, θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε πώς λειτουργεί το δέρμα μας. Το δέρμα αποτελείται από τρία διακριτά στρώματα: ένα ορατό, εξωτερικό στρώμα στην επιφάνεια, που ονομάζεται επιδερμίδα, ένα πλούσιο σε κολλαγόνο στρώμα, κάτω από την επιδερμίδα, που ονομάζεται χόριο και ένα βαθύτερο στρώμα, κάτω από το χόριο που ονομάζεται υποδόριος ιστός, γνωστός επίσης και ως στρώμα λίπους, το οποίο περιέχει ένα δίκτυο από ίνες κολλαγόνου που το διατρέχουν. Όταν το κολλαγόνο σ’ αυτά τα τρία στρώματα καταστρέφεται λόγω της έκθεσης στον ήλιο, της κληρονομικότητας ή της φυσικής διαδικασίας γήρανσης, το πρόσωπό σας αρχίζει να ‘‘κρεμάει’’ και να δημιουργούνται ρυτίδες. Φυσικά, θεραπείες οι οποίες δουλεύουν μόνο στην επιφάνεια, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αναδομήσουν το κολλαγόνο στο μεσαίο και στο βαθύτερο στρώμα του δέρματός σας.

 

 

 

Το Thermage CPT ™, είναι η μόνη μη επεμβατική θεραπεία που συσφίγγει και ανανεώνει το κολλαγόνο του δέρματός σας και στα τρία στρώματά του. Πώς; Η μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων του Thermage CPT ™, θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό σας, προκαλώντας άμεση σύσφιξη, καθώς επίσης και βελτιωμένη υφή, αλλά και τόνο της επιδερμίδας σας. Επιπλέον, οι βελτιώσεις συνεχίζονται και γίνονται ακόμη περισσότερο αισθητές για ένα διάστημα από τέσσερις έως έξι μήνες μετά τη θεραπεία, χάρη στην ανάπτυξη νέου κολλαγόνου.

 

 

 

Οι θεραπείες Thermage CPT εκτελούνται μόνο από πιστοποιημένους ιατρούς Thermage, της κλινικής μας «Plasis» όπως η πλαστικός χειρουργός Έλενα Τζαμαντάκη και ο χειρουργός Κρασονικολάκης Τίτος. Κατά κανόνα, η πλήρης θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε μια και μόνο συνεδρία που μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως και δυο ώρες, ανάλογα και με την υπό θεραπεία περιοχή. Δεν απαιτείται γενική αναισθησία, παρ’ όλα αυτά ο γιατρός σας πιθανώς να σας δώσει ελαφρά παυσίπονα πριν τη θεραπεία, για να βεβαιωθεί ότι θα νιώθετε άνετα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα νοιώσετε μια σύντομη αίσθηση θερμότητας κάθε φορά που το Thermage CPT διοχετεύει ενέργεια στα κατώτερα στρώματα του δέρματός σας. Αυτό υποδεικνύει ότι το κολλαγόνο σας διεγείρεται και συσφίγγεται. Μετά τη θεραπεία, το δέρμα σας μπορεί να είναι ελαφρώς ερυθρό για μια με δυο ώρες. Όμως, η πλειοψηφία των ασθενών επιστρέφουν άμεσα στις καθημερινές τους ασχολίες, χωρίς να προηγηθεί αποθεραπεία ή ιδιαίτερη φροντίδα.

 

 

 

 

Αποτελέσματα

 

Οι θεραπείες με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων δεν φτάνουν τόσο βαθειά, μέχρι το υποδόριο στρώμα και συνήθως απαιτούνται οχτώ με δέκα περίπου συνεδρίες ώστε να δούμε ένα περιορισμένο αποτέλεσμα. Αντίθετα, το Thermage CPTχρειάζεται μόνο μία θεραπεία για ένα προφανές και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα. Γυναίκες των ηλικιών από 35-60 και άνδρες 30-70 έχουν τα καλύτερα και πιο προβλέψιμα αποτελέσματα.

 

 

 

Αμέσως μετά τη θεραπεία με το Thermage CPT ™, θα δείτε αλλά και θα αισθανθείτε την επιδερμίδα σας πιο λεία και σφικτή, καθώς επίσης θα παρατηρήσετε πως το ανανεωμένο περίγραμμα του προσώπου σας ενισχύει και τονίζει συνολικά όλο το σχήμα του προσώπου – σώματος σας. Προοδευτικά, μετά το πέρας της θεραπείας, το δέρμα σας θα συνεχίζει να βελτιώνεται ως αποτέλεσμα της αύξησης της παραγωγής του δικού σας κολλαγόνου. Επιπλέον, η βελτίωση της διαμόρφωσης του περιγράμματος θα συνεχίζεται χάρη στην παρατεταμένη σύσφιξη. Τα αποτελέσματα αυτά, καθώς και η συνεχή βελτίωση, θα συνεχιστούν μέχρι και έξι μήνες μετά από τη θεραπεία

 

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις (?)

 

Τι κάνει το Thermage μοναδικό?

 

Υπάρχουν συσκευές ραδιοσυχνοτήτων στην αγορά, αλλά το Thermage CPT ™ είναι η μοναδική η οποία αποδεδειγμένα δημιουργεί βαθιά και ομοιογενή θέρμανση των βαθύτερων ιστών, περνώντας μέσα από την επιδερμίδα, το χόριο και φθάνοντας μέχρι και το υποδόριο στρώμα, με απόλυτη ασφάλεια. Έτσι επιδρά σε όλο το κολλαγόνο, και όχι μόνο σε αυτό που συναντάμε στο χόριο. Η μοναδικότητα των ραδιοσυχνοτήτων του Thermage οφείλεται σε ένα πολύ εξελιγμένο-προηγμένο άκρο θεραπείας, το ThermaTip. Το ThermaTip περιέχει ένα πατενταρισμένο ηλεκτρόδιο πυκνωτικής σύζευξης, έτσι ώστε να αποδίδει ένα ελεγχόμενο ποσό ραδιοσυχνότητας. Αυτή η ελεγχόμενη απόδοση ραδιοσυχνοτήτων, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο ηλεκτρικό πεδίο στο δέρμα και τους υποκείμενους ιστούς, το οποίο αλλάζει πολικότητα επτά εκατομμύρια φορές το δευτερόλεπτο περίπου.

 

 

 

Επιπλέον, με μια πατενταρισμένη μέθοδο ψύξης εξ επαφής που εφαρμόζεται, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή των ραδιοσυχνοτήτων, η ενέργεια αποδίδεται έτσι ώστε το μεγαλύτερο μέρος της θερμότητας να δημιουργείται βαθειά, ενώ στο επιφανειακό στρώμα, η επιδερμίδα ψύχεται ώστε να προστατευτεί από τυχόν παρενέργειες.

 

Οι θεραπείες με άλλες συσκευές ραδιοσυχνοτήτων δεν φτάνουν τόσο βαθειά, μέχρι το υποδόριο στρώμα και συνήθως απαιτούνται οχτώ περίπου συνεδρίες, ώστε να δούμε ένα περιορισμένο αποτέλεσμα. Αντίθετα, το Thermage χρειάζεται μόνο μία θεραπεία για ένα προφανές και με μεγάλη διάρκεια αποτέλεσμα.

 

Πόσο διαρκεί η θεραπεία?

 

Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται, η θεραπεία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά μέχρι δύο ώρες.

 

 

 

Πού μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία του Thermage?

 

Σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος η οποία παρουσιάζει χαλάρωση. Πέραν του προσώπου και της κοιλιάς, το Thermage μπορεί να εφαρμοστεί σε κάθε σημείο του σώματος που απαιτεί σύσφιξη: λαιμό, μηρούς, χέρια, πάνω από τα γόνατα, μπράτσα, χείλη, κτλ. Σε αντίθεση με τα laser η Θεραπεία Προσώπου Thermage εφαρμόζεται σε κάθε τύπο δέρματος ανεξάρτητα από το χρώμα τους.

 

 

 

 

 

Τι είδους αποτελέσματα μπορούμε να περιμένουμε?

 

Το δέρμα θα δείχνει πιο λείο, με μικρότερους πόρους, πιο νεανικό, καθώς το υποδόριο κολλαγόνο θα παρέχει καλύτερη υποστήριξη. Τα αποτελέσματα ποικίλουν, ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος.

 

Πόσο σύντομα φαίνονται τα αποτελέσματα?

 

Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα και φυσικά. Αρχικά μπορεί μόνο εσείς να παρατηρείτε τις αλλαγές. Οι φίλοι και η οικογένειά σας πιθανόν να παρατηρήσουν ότι δείχνετε πιο ξεκούραστοι, ή να σας ρωτήσουν εάν χάσατε κιλά. Καθώς το δέρμα σας βελτιώνεται σταδιακά, μέρα με τη μέρα μετά τη θεραπεία, μετρήσιμες πλέον βελτιώσεις σύσφιξης και επαναδιαμόρφωσης του περιγράμματος γίνονται ορατές μεταξύ μιας περιόδου δύο με έξι μηνών μετά από μία και μοναδική θεραπεία. Τα αποτελέσματα είναι ήπια και φυσικά χωρίς το ρίσκο και το χρόνο αποχής από τις καθημερινές σας ασχολίες κάτι σύνηθες μετά από μια πλαστική επέμβαση.

 

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα?

 

Η θεραπεία του Thermage προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Συνήθως διαρκούν δύο έως τρία χρόνια, αν και κάποιοι ασθενείς έχουν αναφέρει βελτίωση ακόμα και μετά από πέντε χρόνια. Η διάρκεια εξαρτάται από την ηλικία, την κατάσταση του δέρματος και τον τρόπο ζωής. Μπορούμε να γυρνάμε το χρόνο πίσω, αλλά δεν μπορούμε να τον σταματήσουμε.

 

Πόσες θεραπείες χρειάζονται?

 

Αντίθετα με τα Laser και άλλες θεραπείες με ραδιοσυχνότητες οι οποίες απαιτούν μια σειρά θεραπειών, μία και μοναδική θεραπεία Thermage είναι αρκετή. Ο γιατρός θα καθορίσει την πορεία της θεραπείας και τον αριθμό των παλμών που χρειάζονται, βασιζόμενος στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

 

 

 

Πονάει?

 

Στη διάρκεια της θεραπείας, θα νιώσετε μια βαθειά, αλλά στιγμιαία αίσθηση θερμότητας, η οποία είναι ενδεικτική της δημιουργίας αποτελεσματικού ποσού θερμότητας αναγκαίας για τη σύσφιξη του κολλαγόνου. Η θέρμανση είναι απολύτως απαραίτητη για τη σύσφιξη του κολλαγόνου και την παραγωγή νέου. Εάν δε νιώσετε τη θερμότητα, η θεραπεία απλά δεν θα έχει αποτέλεσμα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα σας ζητηθεί να αναφέρετε πώς νοιώθετε (την αίσθηση θερμότητας) ώστε να συνδυάσετε μια άνετη θεραπεία με τα μέγιστα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Πότε μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου και στις καθημερινές ασχολίες μου;

 

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας ασχολίες αμέσως μετά τη θεραπεία.

 

Ποιος μπορεί να εφαρμόσει τη θεραπεία Thermage?

 

Μόνο πτυχιούχοι γιατροί, οι οποίοι έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές της Thermage, όπως οι ιατροί της κλινικής μας Dr. Έλενα Τζαμαντάκη και Dr. Τίτος Κρασονικολάκης, επιτρέπεται να πραγματοποιούν τη θεραπεία.

 

Μπορώ να κάνω μια θεραπεία ‘’Face by Thermage’’ αντί ενός lifting προσώπου?

 

Παρόλο που με το ‘’Face by Thermage’’ θα επιτύχουμε μια σύσφιξη του δέρματος, δεν μπορούμε συνήθως να έχουμε τα δραματικά αποτελέσματα ενός lifting προσώπου. Εάν επιθυμείτε ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς χειρουργείο, τότε πιθανότατα το ‘’Face by Thermage’’ είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

 

Μπορώ να κάνω θεραπεία Thermage εάν κάνω ήδη άλλες θεραπείες?

 

Όλες οι θεραπείες Thermage είναι συμβατές με την πλειοψηφία των υπόλοιπων αισθητικών θεραπειών, όπως τα filler μαλακών ιστών, θεραπείες laser, botox, κτλ. Για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων, θα πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας για τις θεραπείες που κάνετε ή έχετε κάνει στο παρελθόν, καθώς επίσης και για τις προσδοκίες σας.

 

 

 

Είναι ασφαλές?

 

Οι θεραπείες Thermage έχουν αποδείξει την ασφάλεια της διαδικασίας.

 

Ποια είναι η καταλληλότερη περίοδος για θεραπίες;

 

Μπορείτε να προγραμματίσετε τη Θεραπεία Προσώπου Thermage το καλοκαίρι ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή σας ταιριάζει.Μετά τη Θεραπεία Προσώπου Thermage δε χρειάζεται να αποφύγετε τον ήλιο, όπως γίνεται μετά από θεραπείες laser.

 

 

 

 

 

Πώς μπορούμε να γνωρίζουμε εάν ένας ασθενής είναι κατάλληλος για θεραπεία Thermage στο σώμα?

 

Μέτρια ή ήπια επιδερμική χαλάρωση, να έχει περίσσιο δέρμα όπως μετά από απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη, ή λιποαναρρόφηση, ηλικία 35-60, και δεν επιθυμεί ή δε χρειάζεται κοιλιοπλαστική. Εάν η απάντησή σας σε αυτές τις ερωτήσεις είναι «ναι», τότε είστε ένας καλός υποψήφιος για Thermage. Θα αποκτήσετε ένα πιο σφιχτό δέρμα με καλύτερη όψη και εμφάνιση/τόνο, πιο λείες και απαλές ραγάδες, μείωση του «κρεμασμένου» δέρματος και μικρότερη περιφέρεια μέσης.

 

Τι μπορώ να περιμένω μετά από μια θεραπεία Thermage στο πρόσωπο?

 

Συνολικά θα παρατηρήσετε πιο σφιχτό και λείο δέρμα, επαναδιαμόρφωση της γραμμής της κάτω γνάθου, οι ρυτίδες γύρω από το στόμα, το μέτωπο και τα μάτια γίνονται πιο αχνές και απαλές, σύσφιξη-μάζεμα του χαλαρού δέρματος κάτω από το πηγούνι, πιο ξεκούραστα μάτια και γενικότερα μια πιο νεανική εμφάνιση.

 

 

 

 

 

 

Πόσο κοστίζει?

 

Λόγω της μοναδικής και εξειδικευμένης τεχνολογίας, η μία και μοναδική θεραπεία του Thermage έχει ένα λογικό κόστος, το οποίο εξαρτάται από την υπό θεραπεία περιοχή και τον αριθμό των παλμών που θα χρειαστούν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plasis_small
ATHENS - GLYFADA
Agg. Metaxa & GR. Labraki  21 Street
Post Code. 166 75
Phone.: 210 8940930
Fax: 210 8940915
Mobile.: 6974832064
Mobile.: 6932193181
E-mail: tzamadaki@yahoo.gr
E-mail: krasotitos@yahoo.gr

κατασκευή ιστοσελίδων aboutnet